Компанія DW-Toys™ анонсує роликові ковзани виробництва Globber. Це абсолютно нова категорія товарів в асортименті французького виробника але вона гармонійно доповнює поточний асортимент компанії.

Роликові ковзани Globber розсувні і розраховані для дітей віком від 3-х років – розмір 27-29, максимальне навантаження 20 кг та для дітей віком від 5-ти років – 30-33, максимальне навантаження 60 кг.

Важливою особливістю роликових ковзанів Globber э то що їх можна конфігурувати, в залежності від досвіду користувача, в режим псевдо-quadro для початківців або inline для досвідчених користувачів.

Визнаний французький експерт продукції для дітей JOuet, на цьогорічному конкурсі товарів для дітей високо оцінив роликові ковзани від Globber та присудив їм головний приз в категорії Ігри для вулиці (Jouet de plein air).

Поставка продукції очікується в серпні. З повним переліком продукції та більш докладними характеристиками можна ознайомитись на сайті офіційного дистрибутора https://dw-toys.com.ua/active_leisure/roller_skates