Захищає ваше джерело живлення та не залежить від мережі

Серія PowerWalker Solar Inverter SAN 3-Phase — це гібридний сонячний інвертор, який поєднує в собі функції мережевого сонячного інвертора, зарядного пристрою батарей та системи керування батареями для генерації відновлюваної енергії, одночасно забезпечуючи безперебійне резервне джерело живлення. Серія включає SAN 6k і 10k, ідеально підходить для навісів для автомобілів і житлових приміщень.

Крім того, можна об’єднати до 9 інверторів, щоб забезпечити чисте енергоживлення для невеликих комерційних будівель.

Безтрансформаторний гібридний інвертор зі ступенем захисту IP65 для внутрішнього та зовнішнього використання

Image

Серія PowerWalker Solar Inverter SAN 3-Phase — це безтрансформаторні гібридні інвертори зі ступенем захисту IP65 для використання як усередині приміщень, так і на вулиці. Вони призначені для роботи при температурах від -25°C до 60°C. Завдяки пасивному охолодженню без вентиляторів, серія SAN не створює перешкод при встановленні всередині будинку. Серія SAN, оснащена 2 трекерами MPP і підтримує 4 (SAN 6k) або 5 (SAN 10k) фотоелектричних лінійок сонячних панелей, збільшує вихід фотоелектричної енергії на дахах, які мають різну орієнтацію або затінені. Серія PowerWalker SAN може генерувати макс. 15 кВт (SAN 10k) фотоелектричної енергії, достатньо для живлення домогосподарства. Макс. 10 кВт фотоелектричної енергії можна перетворити на змінний струм для домашнього споживання або подати в мережу для додаткового прибутку. Додаткові 5 кВт фотоелектричної енергії можна пустити для заряджання безпосередньо акумуляторів енергії.

Збільшує власне споживання фотоелектричної енергії за допомогою акумуляторної системи LiFe HV1

У регіоні, де ціна на електроенергію вища за субсидії, отримані від продажу фотоелектричної енергії в мережу, має сенс мати систему накопичення енергії, щоб зберегти фотоелектричну енергію, яку неможливо використати негайно, для подальшого використання вночі чи під час поганої погоди, щоб збільшити власне споживання фотоелектричної енергії та зменшити рахунок за електроенергію.

Акумулятор PowerWalker LiFe Battery HV1 — це високовольтний літій-залізо-фосфатний (LiFePO4) акумулятор, сумісний із сонячними інверторами серії SAN. Батарейний модуль LiFe Battery System 102-37 (3,8 кВт·год) можна легко встановити за принципом мінімум 2 модулі і максимум 5 модулів у рядку, та можуть бути розширені до 3 рядків паралельно, з ємністю акумулятора від 7,6 кВт-год до 57 кВт-год залежно від потреб користувача.

Забезпечує резервне живлення в разі відключення електроенергії

Image

Підключивши критично важливе обладнання до резервного виходу, серія SAN і LiFe Battery System HV1 можуть гарантувати, що ваше критично важливе обладнання продовжуватиме працювати у разі відсутності PV або збою мережі.

У місцях, де джерела живлення нестабільні, SAN 10k і LiFe Battery System HV1 - 19 кВт/год можуть забезпечити резервне живлення для критичних навантажень, таких як ПК, освітлення чи опалення. Він забезпечує 3,4 години резервної роботи для навантаження 5кВт або 1,7 години для навантаження 10 кВт.

Image

Простий і легкий у використанні інтелектуальний додаток для керування енергією

За допомогою програми SolarTouch зі свого смартфона користувачі можуть легко контролювати та визначати пріоритети розподілу фотоелектричної енергії. Інструмент керування дозволяє налаштувати % заряду та розряду, а також параметри, щоб увімкнути або вимкнути мережу для заряджання акумулятора або розрядити акумулятор для живлення мережі. Додаткові функції, такі як «Примусова зарядка», роблять зарядку батареї до заданої ємності (SOC%) найвищим пріоритетом для збереження заряду батареї для критичного використання.

Відео продуктів

Гарантія BlueWalker

Виробник BlueWalker GmbH надає 5-річну гарантію на PowerWalker Solar Inverter SAN серії 3-Phase і 10-річну гарантію* на PowerWalker LiFe Battery System HV1.

*10-річна гарантія визначається, якщо акумуляторна система має понад 75% початкової ємності та 6000 циклів після закінчення 10 років із дати придбання за умови, що акумуляторна батарея експлуатується відповідно до інструкцій у посібнику користувача.

Про BlueWalker GmbH

BlueWalker GmbH є професійним і надійним постачальником ДБЖ, AVR, (сонячних) інверторів і акумуляторів, заснованих у 2004 році в Нойсі, Німеччина. Завдяки 20-річному досвіду BlueWalker створив потужну дистриб’юторську мережу по всій Європі, Близькому Сході та Африці. У 2022 році компанія BlueWalker GmbH була 100% придбана ACE Energy з Qisda / BenQ Group.

PowerWalker, бренд BlueWalker для всіх професійних рішень, поєднує в собі надійність і безпеку з енергоефективністю, високою можливістю підключення та відмінною ціною-якістю.

Усі наші заводи сертифіковані за стандартами ISO 9001 та ISO 14001 і відповідають RoHS.

Сонячні інвертори — це вдосконалені інвертори, які перетворюють постійний струм (DC), який генерують фотоелектричні сонячні панелі, у змінний струм (AC), який може використовуватися локальною автономною, внутрішньомережевою або гібридною електромережею. Вони мають настроюваний потужний зарядний пристрій від сонячної енергії та зарядний пристрій змінного струму, можуть функціонувати як централізоване джерело безперебійного живлення з прийнятним часом передачі для координації та керування:

  • виробництвом енергії сонячними панелями,
  • вхідною та вихідною електроенергією з мережі,
  • енергією, що зберігається в акумуляторній системі.

Автономні сонячні інвертори — це автономні сонячні інвертори, які не можуть подавати сонячну енергію або заряд акумулятора в мережу.

Включно автономні сонячні інвертори PowerWalker

  • Сонячний інвертор PowerWalker LGT 3600 / 5600
  • PowerWalker Solar Inverter SKY 3600 / 5600
  • Сонячний інвертор PowerWalker ZRO 5000

З усіма автономними сонячними інверторами PowerWalker може працювати Акумуляторна система PowerWalker Life 48-100, щоб зберігати додаткову сонячну енергію в акумуляторі для подальшого використання або як резервне джерело живлення.

Гібридні сонячні інвертори можуть повертати сонячну енергію в електромережу. Залежно від країни проживання це може призвести до того, що власники отримають пільговий тариф, зменшуючи їхні рахунки за електроенергію.

Гібридні сонячні інвертори PowerWalker включають

  • 3-фазні сонячні інвертори PowerWalker SAN 6k / 10k
  • 3-фазні сонячні інвертори PowerWalker SVN 10k / 15k

SAN 6k / 10k працює з PowerWalker LiFe Battery System HV1,

і SVN 10k / 15k працюють з PowerWalker LiFe Battery System 48-100

щоб зберігати додаткову сонячну енергію в акумуляторі для подальшого використання або як аварійну резервну енергію.