Ще в 1824 році Фердинанд П'ятнік заснував компанію що донині носить його ім’я Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Söhne і фірмою успішно керують нащадки родини засновника.

Сьогодні Piatnik — найбільший австрійський видавець карт і ігор, який має дочірні компанії в Німеччині, Чехії, Угорщині та США.

Piatnik виготовляє високоякісні гральні карти безпосередньо в Відні, столиці Австрії з 1824 року. Гасло Piatnik: «Люди, які не грають, сприймають себе надто серйозно!».

Виробник постійно оновлює асортимент карт, до якого входять не тільки класичні колоди для покеру, бриджу та інших ігор але виготовляє набори карт ТАРО, карти для пас’янсу. Міжнародний вибір продуктів варіюється від гральних карт, розроблених спеціально для США ще в 19 столітті, до карт для казино в Монте-Карло та Камбоджі, від гральних карт для Гаваїв до японських художніх карт і монгольських карт.

Всі карти виготовляються з матеріалів найвищої якості, не залежно від серії – класичні карти для гри з різноманітними сорочками чи сувенірні карти які не соромно подарувати навіть самому вибагливому колекціонеру.

DW-Toys™ офіційний партнер Piatnik в Україні, з асортиментом продукції можна ознайомитись за посиланням https://dw-toys.com.ua/Games/playing_cards