Компанія Globber була заснована 10 років тому в 2014 році у Франції і починала з виробництва дитячих триколісних самокатів. З того часу, багато чого змінилось, компанія почала виробляти двоколісні самокати, спочатку дитячі, а потім й для дорослих, почався випуск дитячих велосипедів-трансформерів, біговелів та трюкових самокатів. На сьогодні Globber вважається одним з лідерів ринку самокатів у світі.

В червні ми вкотре розширюємо асортимент продукції GLOBBER, що постачається в Україну, поставками електросамокатів серії E-MOTION.

Будуть доступні триколісні самокати E-MOTION 4 PLUS як наймолодша модель серії. E-MOTION 4 PLUS це дуже зручний електричний самокат для дітей віком від 6 років: двигун запускається простим відштовхуванням ногою та натисканням кнопки газу, закріпленої на кермі. Цей дитячий електричний самокат має подвійну гальмівну систему, що складається з E-ABS і механічного заднього гальма, тому зупинка легка та безпечна.

Ще одна модель - самокат E-MOTION 6, двоколісний, і на відміну від молодшої моделі, має не тільки колеса що світяться, а й деку з підсвіткою.

Докладніше про нову лінійку самокатів та технічні характеристики на https://dw-toys.com.ua/active_leisure/electrosamokaty