Компанія Lian Li, провідний виробник корпусів та аксесуарів для ПК у співпраці з компанією DAN Cases створили корпус A3-mATX. Завдяки високоефективним сітчастим панелям зверху та з обох боків, A3-mATX забезпечує оптимальний потік повітря та охолодження для вашої компактної системи. Кронштейн для кріплення БЖ, який підтримує блоки живлення ATX і SFX, регулюється на 5 різних висотах, створюючи різні сценарії зазору, що дозволяє розміщувати в цьому корпусі micro-ATX більші компоненти, підвищуючи гнучкість та варіативність у підборі комплектуючих. Корпус підтримує широкий спектр обладнання, включаючи 4,5-слотові відеокарти довжиною до 415 мм, системи рідинного охолодження довжиною до 360 мм і загалом до 10 x 120 мм вентиляторів. Скляна бічна панель і комплект для вертикального кріплення відеокарти будуть доступні в якості додаткових аксесуарів, які буде можливо придбати окремо, що надає користувачам можливість кастомізації корпусу під власні вподобання. LIAN LI A3-mATX доступний у чорному та білому кольорах.

Навіть враховуючи те, що корпус виготовлено у форм-факторі micro-ATX, A3 не обмежує кількість компонентів, які він може вмістити. Можливість розміщення 4,5-слотових відеокарт довжиною до 415 мм надає можливість встановлення висококласних відеокарт. СРО довжиною до 360 мм можна встановити як зверху, так і на ліву бічну панель корпусу для запезпечення оптимального охолодження. Монтажний кронштейн для блоку живлення у A3-mATX пропонує неперевершену універсальність завдяки декільком місцям кріплення. Як на передній, так і на правій панелі корпусу можна встановити блок живлення в п'яти різних положеннях по висоті. Сумісні типорозміри БЖ включають ATX, SFX і SFX-L з максимальною довжиною до 220 мм. Монтажний лоток для жорстких дисків також дуже універсальний і має загалом 4 різних положення спереду та з правого боку. Залежно від різних конфігурацій блока живлення, сумісність графічного процесора, радіатора та вентиляторів охолодження змінюється відповідно, що дозволяє користувачам проявити справжню свободу при складанні системи.

Високоефективні сітчасті панелі

Корпус A3-mATX, об'ємом трохи більше 26 л, має 3 високопродуктивні сітчасті панелі зверху та з обох боків, що забезпечують достатній повітряний потік для цього компактного корпусу. Верхня панель кріпиться 2 гвинтами, які легко знімаються, а бічні панелі можна швидко зняти за допомогою механізму кріплення без додаткових інструментів. Передня панель з посиленого пластику має сучасний, мінімалістичний вигляд і також знімається завдяки механізму кріплення без інструментів. У нижній частині корпусу передбачений магнітний пиловий фільтр, який закриває весь нижній отвір, щоб зберегти вашу збірку гарною та охайною.

Для отримання додаткової інформації про LIAN LI A3-mATX, будь ласка, відвідайте цю сторінку.